مسیر گاز در صنعت بستنی سازی

بستنی سازی

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

برای یک گاز بستنی

تغییر در محصول نهایی با استفاده از نیتروژن مایع و یا کربن دی اکسید

یکی از مواردی که امکان ایجاد تغییر در بستنی و محصولات لبنی است، نوآوری و کیفیت بالا است. نوآوری در محصولاتی نظیر بستنی، سوربتول، جلاتو و ماست یخی  تاثیر مستقیمی در  جلب رضایت مشتری و افزایش میزان فروش دارد. هرجند باید به این نکته توجه نمود که نوآوری بر پایه کیفیت، ظاهر و مزه مناسب این محصولات باشد. بدین منظور است که استفاده از گاز کرایوژنیک نیتروژن و کربن دی اکسید به کمک این صنعت آمده و به حفظ کیفیت بستنی و فرآورده ای یخی کمک می نماید.

استفاده از نیتروژن مایع کرایوژنیک همراه با تجهیزات مناسب این امکان را به ما میدهد تا بتوان کیفیت و سرعت انجماد بستنی را بهبود بخشید. این روش انجماد سبب حفظ کیفیت محصول شده و سبب میشود تا تغییری در رنگ، مزه و کیفیت مغزهای موجود در بستنی  ایجاد نشده و به هملان صورت اولیه باقی بمانند.

نیتروژن و کربن دی اکسید مایع سبب کاهش دمای سریع در  بستنی میشوند، این کاهش دمای شدید در مدت زمان کوتاه سبب انجماد یکدست، حفظ ظاهر و کیفیت میشود که این پدیده در نهایت منجر به افزایش بهره وری و کیفیت بستنی تولیدی میگردد.

مقالات بیشتر