برای یک گاز بستنی
تغییر در محصول نهایی با استفاده از نیتروژن مایع و یا کربن دی اکسید
یکی از مواردی که امکان ایجاد تغییر در بستنی و محصولات لبنی است، نوآوری و کیفیت بالا است. نوآوری در محصولاتی نظیر بستنی، سوربتول، جلاتو و ماست یخی تاثیر مستقیمی در جلب رضایت مشتری و افزایش میزان فروش دارد. هرجند باید به این نکته توجه نمود که نوآوری بر پایه کیفیت، ظاهر و مزه مناسب این محصولات باشد. بدین منظور است که استفاده از گاز کرایوژنیک نیتروژن و کربن دی اکسید به کمک این صنعت آمده و به حفظ کیفیت بستنی و فرآورده ای یخی کمک می نماید.
استفاده از نیتروژن مایع کرایوژنیک همراه با تجهیزات مناسب این امکان را به ما میدهد تا بتوان کیفیت و سرعت انجماد بستنی را بهبود بخشید. این روش انجماد سبب حفظ کیفیت محصول شده و سبب میشود تا تغییری در رنگ، مزه و کیفیت مغزهای موجود در بستنی ایجاد نشده و به هملان صورت اولیه باقی بمانند.
نیتروژن و کربن دی اکسید مایع سبب کاهش دمای سریع در بستنی میشوند، این کاهش دمای شدید در مدت زمان کوتاه سبب انجماد یکدست، حفظ ظاهر و کیفیت میشود که این پدیده در نهایت منجر به افزایش بهره وری و کیفیت بستنی تولیدی میگردد.